Workshops

Tantra Workshops

 

Tantra Workshops. Bij Zambala Tempel is het ook mogelijk om dieper te duiken in wat tantra te bieden heeft en dit te ontdekken in een weekend lang tantra. We verzorgen individuele tantra workshops voor stellen en groepen van 10 tot 20 man. Als je interesse hebt om met een groep vrienden samen een workshop te volgen en zelf te leren om een tantra massage te geven, wij delen graag onze ervaring en kennis en houden van werken met een groep, iedere keer weer een bijzondere ervaring!

 

De Tantra workshops houden we in gehuurde ruimte in of rondom Amsterdam, zoals het Mirror Centre. In overleg kan het op eigen locatie gegeven worden.

 

Traditional Tantra Massage weekend workshop

Workshop omschrijving

 

In deze workshop leer je de kunst van de Tantra massage als een techniek uit de Temple Arts.De Tantra workshops heeft een opbouw en structuur en heeft de intentie om lichaam en geest te transformeren. Leer en ervaar te leven met een hogere staat van seksuele energie en vreugde!

 

Traditionele tantra massage is een perfecte massage techniek om het lichaam te openen en het pad van lichaamswerk te starten. Tantra massage is geschikt voor iedereen, voor jong en oud. Deze massage is zo ontworpen dat het innerlijke vuur ontwaakt, het lichaam van blokkades wordt opgeruimd en je een staat van bliss ervaart. Naarmate je meer tantra massages ondergaat wordt het gemakkelijker om een hogere staat van energie in het dagelijks leven vol te houden.

 

Vrouwelijke en mannelijke energie dans

 

Traditionele tantra massage is een full-body tantrische massage. We onderscheiden en gebruiken feminineen masculineenergie tijdens de massage. Vuur en bewuste aanraking. Wanneer deze samenkomen ontstaat in het lichaam de blisservaring die zorgt voor diepe ontspanning van lichaam, geest en ziel. Deze heilige dans van Shakti en Shiva geeft inzichten in jezelf, maakt contact met je energielichaam of energie in het lichaam en voedt zowel het energetische als het fysieke lichaam. Na een tantra massage kun je voelen alsof er een reset heeft plaatsgevonden, je ervaart de wereld op een nieuwe manier en prikkels geven meer effect.

 

De Tantra workshops die we aanbieden vindt plaats op een mooie locatie, een gehuurde ruimte of in privé atmosfeer voor een kleine groep. We leren met elkaar verbinden op verschillende chakra niveaus en behandelen the wheel of consent, een onderdeel dat leert over helder communiceren en het aangeven van grenzen. We behandelen de achtergrond van tantra, theoretische kennis, daarnaast dansen we verschillende keren per dag om een mooie levendige energie te houden en masseren we natuurlijk heel erg veel.

 

 

Wat leer je tijdens de workshop Traditionele Tantra Massage?

 

Je leert:

 

 • de theorie achter tantra massage en energiewerk
 • heldere communicatie en the wheel of consent
 • dynamische meditatie technieken en verbinden op meerdere niveaus
 • werken met intentie
 • masseren met Traditionele Tantra Massage
 • Kundalini Shakti vuur ademhaling
 • werken met seksuele of vitale energie

 

Wat maakt ons aanbod zo uniek?

 • Heldere workshop met een structuur waarin je leert om met lichaam en energie te werken
 • We bieden een veilige omgeving om te verbinden met anderen

Unique opportunity to connect with other people in a beautiful safe atmosphere trough meditations, dance meditations, tantric rituals and practice.

 • Heartful and authentic atmosphere bringing you back to your power – our teachings are more a set of tools which are give to you and you are the one to decide whether to use them or not
 • A real tantra massage technique from ancient Matriarchy times – you will learn original temple arts technique (not modern version of Tantra but authentic Tantric ritual)

 

Price: agreed individually based on the persinal needs and number of attendants. Please contact us for more details.